Heb je moeilijkheden op onze website? - Eurostar Help Centre

Heb je moeilijkheden op onze website?

We zijn op de hoogte van een aantal problemen op eurostar.com dat sommige klanten ervan weerhouden om boekingen te maken of om te ruilen. We werken zo snel mogelijk om deze problemen op te lossen.

Met de schoolvakanties en de feestdagen voor de deur zijn veel van onze treinen volgeboekt. Dit wordt niet weergegeven in sommige treinen wanneer klanten zoeken naar beschikbare tickets. De trein die je hebt geselecteerd is volgeboekt als je een foutmelding krijgt die zegt: “Sorry, we kunnen je checkout niet voltooien. Probeer het later opnieuw of bel ons'”. Kies daarom een ​​andere trein.

Bel alsjeblieft niet het nummer zoals geadviseerd - onze telefoonlijnen zijn erg druk en onze teams kunnen je niet boeken voor de treinen die je hebt geselecteerd.

Bij het proberen van een hotelboeking krijgen sommige klanten een bericht met de tekst: “Sorry, we konden uw boeking niet bevestigen. Bel dan ons callcenter”. Dit betekent dat de boeking die u heeft geprobeerd is mislukt en dat er geen geld werd afgeschreven. Nogmaals, bel ons niet omdat onze teams de boeking niet voor u kunnen maken.

Aanvullende informatie:

Het is af te raden om de Google-functie voor automatisch aanvullen op onze afrekenpagina te gebruiken, vooral als u namens een andere klant boekt. De auto-fill functie vervangt de naam van de passagier door uw naam en deze verschijnt op uw ticket, in plaats van de naam van de passagier. We kunnen de namen op onze tickets niet wijzigen.

U kunt geen iDeal-betaling doen om een ​​ticket om te wisselen, gebruik hiervoor een creditcard.
Deze uitwisselingen moeten offline door onze teams worden uitgevoerd.

Als je hulp nodig hebt bij een van de bovenstaande dingen, stuur ons dan een e-mail via dit formulier en selecteer 'Website' in het vervolgkeuzemenu.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Contacteer ons