Hoe vraag ik compensatie aan na een vertraging? - Eurostar Help Centre

Hoe vraag ik compensatie aan na een vertraging?

Als de Eurostar meer dan 60 minuten vertraging had, dan heb je recht op compensatie. De compensatie wordt uitbetaald met e-vouchers die je kunt gebruiken bij een volgende boeking op eurostar.com.

Om compensatie online aan te vragen, heb je alleen de boekingsreferentie en het ticketnummer nodig.

Meer info over compensatie aanvragen

Wij bieden onze excuses aan voor het feit dat de bovenvermelde links in bepaalde gevallen niet functioneren.

Wij adviseren om Google Chrome als uw browser te gebruiken om uw compensatie op te eisen, terwijl het probleem verder onderzocht wordt.

Om een e-voucher op te eisen, kunt u op de volgende link klikken: compensation.eurostar.com/?lang=nl#/