Kan ik vragen voor een terugbetaling i.p.v. een e-voucher? - Eurostar Help Centre

Kan ik vragen voor een terugbetaling i.p.v. een e-voucher?

Als er meer vertraging was dan 60 minuten, kun je compensatie vragen in de vorm van een gedeeltelijke terugbetaling i.p.v. een e-voucher.

Vul dit formulier in binnen 60 dagen na de vertraging. Hier is een overzicht van de compensatie.

Duur van de vertraging

Terug te betalen bedrag

60-119 minuten

25% van de waarde van het oorspronkelijke ticket

120 minuten of langer

50% van de waarde van het oorspronkelijke ticket

De terugbetaling gebeurt binnen 14 dagen nadat wij je aanvraag hebben ontvangen.

Wil je liever een e-voucher om te gebruiken op eurostar.com, dan kun je die makkelijk online aanvragen

Wij bieden onze excuses aan voor het feit dat de bovenvermelde links in bepaalde gevallen niet functioneren.

Wij adviseren om Google Chrome als uw browser te gebruiken om uw compensatie op te eisen, terwijl het probleem verder onderzocht wordt.

Om een e-voucher op te eisen, kunt u op de volgende link klikken: compensation.eurostar.com/?lang=NL#/
Om een terugbetaling op te eisen, kunt u op de volgende link klikken: prr.eurostar.com/?lang=nl#/