Neem contact met ons op in januari 2023 - Eurostar Help Centre

Neem contact met ons op in januari 2023

We ervaren momenteel hoog contactvolumes via onze telefoon-, e-mail- en socialemediakanalen. Onze excuses voor eventuele vertraging, maar u kunt er zeker van zijn dat we de contacten in volgorde van prioriteit behandelen.

Voor alles wat niet dringend is, raden we je aan om in eerste instantie onze chatbot te vragen door op het helppictogram in de rechterbenedenhoek van de website te klikken of door te zoeken in de FAQ's van het Eurostar.com-helpcentrum

Neem voor iets dringends contact op via ons contactformulier waar elke vraag in prioriteitsvolgorde zal worden beantwoord op basis van de reisdatum en het type vraag.

Veel Gestelde Vragen:

Kan mijn evoucher verlengd worden?
Dit is de einddatum om te boeken, we gaan de geldigheidsduur van e-vouchers en cadeauvouchers niet verlengen na juni 2022. Door onze flexibele tickets kun je gerust boeken en daarna nog altijd je reis aanpassen als dat nodig is. Meer info over onze ticketvoorwaarden.

Maak je geen zorgen als je nog geen reisdatum in gedachten hebt. Je kunt nu je flexibele ticket boeken. Je kan zo vaak als je wil zonder omboekingskosten omboeken, op voorwaarde dat dit gebeurt minstens 7 dagen voor de vertrekdatum van de heenreis. en dat uw nieuwe ticket dezelfde waarde heeft.

Kan mijn evoucher worden terugbetaald?

Evoucher zijn niet terugbetaalbaar. Alle evouchers met een vervaldatum van 30 december 2021 zijn nu automatisch verlengd tot 30 juni 2022..

Ik kan mijn boeking niet online omruilen, wat moet ik doen?
We zijn op de hoogte van websiteproblemen waardoor sommige klanten momenteel geen boekingen online kunnen maken of omboeken. We werken eraan om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Neem in de tussentijd contact met ons op via het Eurostar.com-webformulier in de categorie 'website of app' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb een pakketboeking, wat zijn mijn opties?
Als u uw pakketboeking wilt wijzigen, neem dan ten minste 7 dagen voor uw verblijf contact met ons op. Gebruik het
webformulier van Eurostar.com en selecteer de categorie 'Treinen en Hotels'.

Bezoek onze pagina waar u alle informatie vindt over welke verplichte documenten u nodig heeft om te reizen.

Kan ik de naam op een boeking wijzigen?
Helaas kunnen we de naam op een Eurostar-ticket niet wijzigen en mag alleen de persoon met de naam op het ticket het gebruiken. Als je een kleine spelfout hebt gemaakt, maak je geen zorgen, het is niet nodig om het ons te laten weten. Kom gewoon naar het station en je mag vertrekken..

Als uw paspoort op uw meisjesnaam staat, maar uw ticket staat op uw getrouwde naam, neem dan een kopie van uw huwelijksakte mee als u op reis gaat. Het is niet nodig om uw boeking te wijzigen of ons dit van tevoren te laten weten.

Als uw ticket door deze fout werd beïnvloed, kunt u er zeker van zijn dat u geen problemen zult ondervinden als u een kopie van dit bericht bij u heeft wanneer u reist

Als iemand anders wil reizen, moet hij/zij een nieuw ticket boeken.


Als uw vraag niet is beantwoord door het bovenstaande, gebruik dan het Contactformulier hier

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Contacteer ons