Ontworpen om je te vervoeren Maak kennis met onze prachtige nieuwe treinen - Eurostar Help Centre

Ontworpen om je te vervoeren Maak kennis met onze prachtige nieuwe treinen

Ontdek onze nieuwe treinen
Na twintig jaar pionieren met de hogesnelheidstrein doorheen de Kanaaltunnel werd het tijd om onze treinen nieuw leven in te blazen.

Onze nieuwe treinen hebben een bijzonder elegante buitenafwerking, een designinterieur en een heleboel eco-vriendelijke slimmigheidjes. Speciaal voor Eurostars twintigste verjaardag kunnen we uitzonderlijk al even kennismaken.

Ontworpen om je te vervoeren
De nieuwe treinen werden speciaal voor Eurostar ontworpen door Siemens en klantcentraal uitgetekend door de legendarische Italiaanse designfirma Pininfarina.

Vanaf het begin werkten we nauw samen met de designers om alle wensen en feedback van onze klanten in te bouwen. Zo hebben onze nieuwe treinen gratis wifi, een volledig nieuw ontwerpen barrijtuig, ergonomisch ontworpen zitplaatsen met Europese en UK-stopcontacten, en stralend frisse toiletten.

Er is veel aandacht besteed aan details als slimme zitkussens en vernuftige tafeltjes, maar ook aan nieuwe technologie en intelligente verlichting. Alles draagt bij tot een ultiem comfort en een vlotte reis.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail