Wanneer is wifi beschikbaar? - Eurostar Help Centre

Wanneer is wifi beschikbaar?

Wifi en het entertainmentkanaal zijn beschikbaar in al onze nieuwe treinen.

Hoe maak je verbinding?

1. Ga naar de wifi-instellingen en kies EurostarTrainsWiFi.
  2. Een formulier verschijnt. Vul je gegevens in en klik op Verbinden.
  3. Klik op de volgende pagina op Bevestigen om online te gaan.
  4. Werk je met een smartphone of Android-tablet, dan open je de Eurostar-app voor tv-programma’s, films, games en meer. Met een laptop of iPad, of als je de app niet hebt, ga je naar onboard.eurostar.com
Als de pagina om je te registreren niet automatisch verschijnt, ga je naar register.onboard.eurostar.com in je browser.

Is wifi beschikbaar op alle routes?
Gratis wifi is op dit moment beschikbaar in onze nieuwe treinen tussen Parijs en Londen. Er komen steeds meer nieuwe en gerenoveerde treinen, dus zal er ook steeds vaker en ook tussen Brussel en Londen wifi beschikbaar zijn.