Wanneer zijn wifi en het entertainmentkanaal beschikbaar? - Eurostar Help Centre

Wanneer zijn wifi en het entertainmentkanaal beschikbaar?

Er is nu wifi in al onze nieuwe treinen en daar kun je genieten van een ruim aanbod van tv-programma’s, films, actualiteit en meer.

Welke inhoud is voorzien?
Er is een heel verscheiden aanbod van films, tv-programma's, tijdschriften, games en documentaires. Plus ook heel wat om de kinderen blij te maken.

Welke talen worden voorzien voor het entertainmentkanaal?
Het gratis entertainmentkanaal is voorlopig beschikbaar in het Engels en Frans in onze nieuwe en gerenoveerde treinen tussen Parijs en Londen.

Hoe vaak wordt de inhoud aangepast?
We houden rekening met wat onze reizigers laten weten dat zij graag willen. De inhoud wordt verschillende keren per jaar aangepast volgens hun feedback.