Wat is het nieuwe flexibele tarief en hoe werkt het? - Eurostar Help Centre

Wat is het nieuwe flexibele tarief en hoe werkt het?

We bieden je meer flexibiliteit bij al onze tarieven, zodat je met een gerust hart kunt reizen.

Tickets gekocht van 1 juli tot 31 december 2020 zorgen voor extra flexibiliteit. Je kunt je reisdatum GRATIS wijzigen tot 14 dagen voor je vertrekdatum. We vragen je alleen het tariefverschil te betalen als je nieuwe treinkosten hoger zijn dan de oorspronkelijke.

Prijzen starten vanaf £39 (enkele reis) in Standard en zijn beschikbaar van 27 juli tot 10 december 2020.

Meer informatie vind je hier.

Hier zijn enkele vragen en antwoorden om je te helpen met onze flexibele tarieven:

V: Als ik mijn reisdatum na 31 december wijzig, moet ik dan omwisselingskosten betalen?
A: Zolang je je boeking ten minste 14 dagen voor je reisdatum wijzigt, hoef je geen omwisselingskosten te betalen. Als je er echter voor kiest om jouw boeking na 31 december een tweede keer te wijzigen, moet je de standaardwisselkosten betalen.

V: Als ik mijn boeking 14 dagen voor mijn oorspronkelijke vertrekdatum wijzig en mijn reisdatum naar voren breng, moet ik dan omwisselingskosten betalen?
A: Je hoeft geen omwisselingskosten te betalen. Voor elke volgende wijziging die je in jouw reisdatum aanbrengt, worden echter omwisselingskosten in rekening gebracht, aangezien deze dan minder dan 14 dagen voor vertrek zullen zijn.

V: Als ik mijn boeking 14 dagen voor mijn oorspronkelijke vertrekdatum wijzig en het nieuwe tarief duurder is, moet ik dan het verschil in tarief betalen?
A: Je moet het tariefverschil betalen, maar je hoeft geen omwisselingskosten te betalen.

V: Als ik mijn boeking 14 dagen voor mijn oorspronkelijke vertrekdatum wijzig en het nieuwe tarief goedkoper is, zal Eurostar het verschil dan terugbetalen?
A: Het tariefverschil wordt niet terugbetaald.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail