Welke invloed hebben de nieuwe treinen op het milieu? - Eurostar Help Centre

Welke invloed hebben de nieuwe treinen op het milieu?

Altijd en overal respect voor het milieu
Onze nieuwe treinen verbeteren niet alleen de reiservaring, tegelijk geven ze ons de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen in de spoorwegindustrie te gebruiken en op een intelligente manier zorg te dragen voor het milieu.

Hier brandt de lamp
Onze treinen zijn zo ontworpen en aangepast dat we heel precies de verlichting kunnen aanpassen, waardoor we energie kunnen besparen en het daglicht optimaal gebruiken.

Groter dan een jumbojet
Onze nieuwe treinen kunnen bijna 900 passagiers vervoeren. Dat zijn er 150 meer dan voordien en maar liefst twee keer zoveel als een jumbojet. Dat betekent dat de nieuwe treinen per zitplaats 17% efficiënter zijn dan onze oudere treinen.

Onze neus achterna
De neus van onze nieuwe treinen is gestroomlijnd en aerodynamisch en dus energiebesparend.

Zuinig rijden
Onze treinbestuurders krijgen een opleiding in eco-vriendelijk rijden. Ook zijn onze treinen uitgerust met hightech energiemeters zodat de bestuurders het energieverbruik onderweg makkelijk kunnen monitoren en beheren.

Hergebruiken en recycleren
Van bij het ontwerp namen we mee dat bepaalde elementen en onderdelen zoals stoelconstructies recycleerbaar moeten zijn. In de trein zelf hebben we vuilnisbakken om afval gescheiden te verzamelen. Dus bij elke reis denken we aan onze planeet.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail