Hoe krijg ik toegang tot het entertainmentkanaal in de trein? - Eurostar Help Centre

Hoe krijg ik toegang tot het entertainmentkanaal in de trein?

1. Ga naar de wifi-instellingen en kies EurostarTrainsWiFi.

2. Een formulier verschijnt. Vul je gegevens in en klik op Verbinden.

3. Klik op de volgende pagina op Bevestigen om online te gaan.

4. Werk je met een smartphone of Android-tablet, dan open je de Eurostar-app voor alle tv-programma’s, films, games en meer. Met een laptop of iPad, of als je de app niet hebt, ga je naar onboard.eurostar.com