Hoe werkt Eurostar Odyssey? - Eurostar Help Centre

Hoe werkt Eurostar Odyssey?

Geniet van dit avontuur in virtual reality met een smartphone of tablet van op je zitplaats in de trein. Zo werkt het:

1. In de trein verbind je met EurostarTrainsWiFi.

2. Open de Eurostar app of ga naar onboard.eurostar.com.

3. Klik op Eurostar Odyssey om je avontuur te starten.

4. Kies je toestel en beweeg smartphone of tablet in alle richtingen.

Heb je een kijker voor virtuele realiteit, kies dan voor de kijker. Schuif de smartphone in de kijker voor een panoramazicht onder water. Kijk op en neer, van links naar rechts.

Je hebt een koptelefoon of oortjes nodig, maar je hoeft niet recht te staan. Het onderwater-avontuur van Eurostar beleef je helemaal van op je zitplaats, gewoon door op en neer, en rondom je te kijken.