Kan ik in beide richtingen rechtstreeks reizen tussen Amsterdam/Rotterdam en Londen met Eurostar? - Eurostar Help Centre

Kan ik in beide richtingen rechtstreeks reizen tussen Amsterdam/Rotterdam en Londen met Eurostar?

Vanuit Amsterdam/Rotterdam naar Londen reizen is makkelijker dan ooit. Nu al kun je rechtstreeks van Londen naar Nederland. Van Amsterdam Centraal rechtstreeks naar Londen start op 30 april en van Rotterdam naar Londen op 18 mei 2020. Dan is er geen overstap in Brussel meer nodig, supersimpel.

Vertrek uit Londen 
Stap in de rechtstreekse rein van London St Pancras International naar Amsterdam Centraal via Rotterdam Centraal. Zorg dat je in het station bent 45-60 minuten voor de trein vertrekt.
De indirecte verbinding, met eerst een Eurostar naar Brussel-Zuid en dan overstappen op een Thalys-trein naar Amsterdam of Rotterdam, kan ook nog altijd.

Vertrek uit Nederland 
Neem de rechtstreekse trein van Amsterdam Centraal of Rotterdam Centraal naar London St Pancras International. 
Kom naar het station 45-60 minuten voor de trein vertrekt. In het station moet je:

  • eerst je Eurostar-ticket scannen bij de ticketpoortjes van NS voor toegang tot het station

  • de bordjes volgen voor Londen naar spoor 15b in Amsterdam en spoor 2 in Rotterdam

  • tickets laten controleren in de vertrekhal van Eurostar bij spoor 15b in Amsterdam of spoor 2 in Rotterdam. De ticketcontrole sluit 30 minuten voor de trein vertrekt voor wie reist in Standard of Standard Premier, en 20 minuten voor wie reist in Business Premier.

  • wachten in de vertrekhal om te kunnen instappen


De indirecte verbinding, met eerst een Thalys (tot acht per dag) van Amsterdam/Rotterdam naar Brussel-Zuid en dan de Eurostar naar Londen kan ook nog altijd. In Brussel stap je dan over op een Eurostar-trein naar Londen. De kortste reistijd vanaf Amsterdam met overstap is 4 uur en 40 minuten.
Alcohol in de Trein:
Je mag zelf alcohol meebrengen en wij serveren ook alcohol in de trein, maar veiligheid blijft het allerbelangrijkst. We vragen dan ook om verstandig om te gaan met drank. 
Houd zeker rekening met de andere reizigers. Als we vaststellen dat je je niet houdt aan de wet en aan onze huisregels, dan zullen wij je vragen om in het eerstvolgende station uit te stappen.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail