Kan ik mijn Club Eurostar punten gebruiken om goedkopere tickets te boeken? - Eurostar Help Centre

Kan ik mijn Club Eurostar punten gebruiken om goedkopere tickets te boeken?

Ja, gebruik gerust punten voor een korting op Eurostar-tickets.

Log in op je account om te boeken en bij het afrekenen krijg je de keuze om punten te gebruiken.

Tickets die je koopt met punten vallen onder de tariefvoorwaarden van die tickets: bij een annulering storten wij de punten alleen terug als het geboekte ticket terugbetaalbaar is.