Moet ik verbonden zijn met de wifi in de trein om Eurostar Odyssey te proberen? - Eurostar Help Centre

Moet ik verbonden zijn met de wifi in de trein om Eurostar Odyssey te proberen?

Ja. Verbind je toestel met EurostarTrainsWiFi. Maar je hebt geen internetverbinding nodig.

Net zoals bij alle films en tv-programma's van het entertainmentaanbod in de trein, is Eurostar Odyssey geïnstalleerd op de mediaplayer in de trein. Met andere woorden, die werkt onafhankelijk van de kwaliteit van de internetverbinding, zelfs als de trein onder water rijdt.