Verschilt het avontuur als je Eurostar Odyssey beleeft met of zonder virtual-realitykijker? - Eurostar Help Centre

Verschilt het avontuur als je Eurostar Odyssey beleeft met of zonder virtual-realitykijker?

Omdat de virtual-realitykijker je gezichtsveld vult, is dit de meest meeslepende manier om Eurostar Odyssey te beleven. Door het extra 3D-effect lijkt het of je de vissen kunt aanraken en voelen.

Je beleeft ook fun als je gewoon je smartphone of tablet gebruikt, maar dan zie je de werelden alleen in 2D.
Op welke manier je ook duikt in het avontuur van Eurostar Odyssey, de 360°-wereld ervaar je door gewoon op en neer, en rondom je te kijken, comfortabel van op je zitplaats.