Waar kan ik mijn laptop, telefoon of tablet opladen? - Eurostar Help Centre

Waar kan ik mijn laptop, telefoon of tablet opladen?

In onze nieuwere treinen is bij elke zitplaats een Europees en Brits stopcontact. In Business Premier en Standard Premier zijn er ook USB-stopcontacten.

De oudere treinen hebben stopcontacten in de rijtuigen 5 en 14, en in alle rijtuigen van Business Premier en Standard Premier.

Bekijk het rijtuigenschema