Waar zijn mijn punten van Eurostar Frequent Traveller gebleven? - Eurostar Help Centre

Waar zijn mijn punten van Eurostar Frequent Traveller gebleven?

Toen we overschakelden naar Club Eurostar werden de punten die meetellen voor het clubniveau op nul gezet. Alleen punten die je hebt verzameld sinds de lancering, tellen voor een hoger clubniveau.




Klik hier voor meer informatie over de Eurostar app. Deze is te downloaden van de App Store en Google Play.

User-added image  User-added image

Was dit antwoord nuttig?



Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail