Wat zijn de tariefvoorwaarden voor de tickets van Londen naar Rotterdam/Amsterdam in Standard en Standard Premier? - Eurostar Help Centre

Wat zijn de tariefvoorwaarden voor de tickets van Londen naar Rotterdam/Amsterdam in Standard en Standard Premier?

Je kunt een ticket omboeken naar een andere datum of vertrekuur, volgens beschikbaarheid, mits een toeslag per persoon en per traject. In Standard is die toeslag € 40 per persoon en per traject. In Standard Premier is die toeslag € 50 per persoon en per traject. Daarbovenop komt het prijsverschil met het nieuwe tarief, per persoon, per traject. Als het nieuwe ticket minder kost dan het originele ticket, dan wordt het prijsverschil niet terugbetaald. Omboeken van een ticket voor Standard of Standard Premier moet gebeuren vóór de geplande vertrektijd.

Telefonisch wijzigen gaat ook, maar dan rekenen we bijkomend een toeslag aan voor de kosten (€ 14).
Wijzigingen moeten gebeuren voor het vertrek van de oorspronkelijk geboekte trein.
Tickets voor Standard en Standard Premier zijn niet terugbetaalbaar.Alcohol in de Trein:
Je mag zelf alcohol meebrengen en wij serveren ook alcohol in de trein, maar veiligheid blijft het allerbelangrijkst. We vragen dan ook om verstandig om te gaan met drank. 
Houd zeker rekening met de andere reizigers. Als we vaststellen dat je je niet houdt aan de wet en aan onze huisregels, dan zullen wij je vragen om in het eerstvolgende station uit te stappen.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail