Wat zijn de voorwaarden voor tickets tussen Nederland en Londen? - Eurostar Help Centre

Wat zijn de voorwaarden voor tickets tussen Nederland en Londen?

Voor Standard en Standard Premier gelden onze normale ticketvoorwaarden. Dat betekent: niet terugbetaalbaar, wel omboekbaar tot voor het vertrek, mits betaling van een toeslag en het tariefverschil. Tickets tussen Amsterdam/Rotterdam en Brussel kunnen worden omgeboekt mits betaling van het tariefverschil, maar zonder een toeslag.

Telefonisch wijzigen gaat ook, maar dan rekenen we bijkomend een toeslag aan voor de kosten (€ 14).

Voor Business Premier zijn de tickets fully flexible tot voor het vertrek. Ze kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een andere trein (inbegrepen een Thalys-trein naar Brussel en daar een overstap naar een Eurostar-trein). De tickets zijn ook volledig terugbetaalbaar. Uitzonderlijk kunnen de Business Premier-tickets op deze route niet worden omgeboekt of geannuleerd na het vertrek.

Informatie over de toeslag en ticketvoorwaarden kun je hier nalezen.
Alcohol in de Trein:
Je mag zelf alcohol meebrengen en wij serveren ook alcohol in de trein, maar veiligheid blijft het allerbelangrijkst. We vragen dan ook om verstandig om te gaan met drank. 
Houd zeker rekening met de andere reizigers. Als we vaststellen dat je je niet houdt aan de wet en aan onze huisregels, dan zullen wij je vragen om in het eerstvolgende station uit te stappen.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail