Zijn er beperkingen in de grootte of het model van het toestel voor Eurostar Odyssey? - Eurostar Help Centre

Zijn er beperkingen in de grootte of het model van het toestel voor Eurostar Odyssey?

Niet alle smartphones passen in de kartonnen kijker. Maar je kan via Eurostar Odyssey ook op avontuur gaan met alleen je smartphone of tablet.

Voor de beste beleving van Eurostar Odyssey, duik je de zee in met een iPhone 6, Android 5.0 of nieuwer model van iPhone of Android-toestel.

Gebruik je een iPhone? Zorg ervoor dat het automatisch slot uitgeschakeld is voor je start. Ga naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid > Automatisch slot > Nooit.