wat is Eurostar Odyssey? - Eurostar Help Centre

wat is Eurostar Odyssey?

Met Eurostar Odyssey – ons nieuw 360° onderwater-avontuur in virtual reality – zie je het zeeleven buiten de tunnel, met je smartphone of tablet.

Historicus Rose en ontdekkingsreiziger Benoît gidsen je over het kanaal tijdens je treinreis onder water. Je ontdekt de geheimen van de diepzee.

Let op interessante wezens onderweg en verzamel zoveel mogelijk exemplaren voor je logboek. Je kunt opnieuw beginnen zo vaak je wilt.

Eurostar Odyssey is gratis voor elke reiziger op onze nieuwe treinen tussen Brussel en Londen, in het Nederlands, Engels en Frans.
Om je avontuur te starten, activeer je het glazen dak. Hoe je dat doet, vertellen Rose en Benoît je vanuit hun duikboot, net buiten de trein.

Dan ben je klaar om de vier werelden te verkennen. Ontmoet wonderlijke wezens, bekijk ze van nabij en zet je favorieten in je logboek. Om de creaturen te verzamelen, plaats je er op je scherm enkele seconden de witte diamant op.

Heb je vragen? Volg onze huisoctopus @EstherOdyssey op Twitter of kijk uit naar #EurostarOdyssey.

Veel plezier op ontdekkingsreis!