Ik denk eraan mijn account om te zetten naar Eurostar for Business. Gaan mijn punten (of een deel ervan) dan naar het bedrijf? - Eurostar Help Centre
English
Help centre
Selecteer een taal

Ik denk eraan mijn account om te zetten naar Eurostar for Business. Gaan mijn punten (of een deel ervan) dan naar het bedrijf?

Nee, je Club Eurostar-account is persoonlijk en bij iedere reis blijf je punten verzamelen. Club Eurostar-punten worden enkel toegewezen aan de reiziger en niet aan de persoon die de reis boekt. Wil je meer te weten komen over Club Eurostar-punten, klik hier.