Wanneer geeft Eurostar compensatie voor treinen die vertraging hebben? - Eurostar Help Centre

Wanneer geeft Eurostar compensatie voor treinen die vertraging hebben?

Afhankelijk van hoeveel vertraging er was, kun je een e-voucher van Eurostar aanvragen.

Duur van de vertraging

Waarde van de e-voucher

60-119 minuten

25% van de waarde van het oorspronkelijke ticket

120-179 minuten

50% van de waarde van het oorspronkelijke ticket

180 minuten of langer

75% van de waarde van het oorspronkelijke ticket

E-vouchers worden opgemaakt in dezelfde valuta als het oorspronkelijke ticket

Vraag een e voucher aan

Wij bieden onze excuses aan voor het feit dat de bovenvermelde links in bepaalde gevallen niet functioneren.

Wij adviseren om Google Chrome als uw browser te gebruiken om uw compensatie op te eisen, terwijl het probleem verder onderzocht wordt.

Om een e-voucher op te eisen, kunt u op de volgende link klikken: compensation.eurostar.com?lang=NL