Kan ik mijn boeking veranderen? - Eurostar Help Centre

Kan ik mijn boeking veranderen?

Datum en uur
Als je op een andere dag of ander uur wilt reizen, kunnen we het ticket aanpassen.
 
Tickets voor Standard of Standard Premier kun je omboeken voor het vertrek van de trein (volgens beschikbaarheid) mits een toeslag van € 40 voor Standard en € 50 voor Standard Premier per persoon en per traject, plus een eventueel tariefverschil. Als het nieuwe tarief goedkoper is, kunnen we het verschil helaas niet terugbetalen.
 
De toeslag en eventuele extra kosten moeten worden betaald met de kaart waarmee ook de oorspronkelijke boeking werd gemaakt.
 
Tickets voor Business Premier kunnen gratis worden omgeruild tot 60 dagen na de geplande vertrekdatum.
 
Tickets die geboekt werden op eurostar.com, kun je omboeken via Beheer je boeking.  Log in met de boekingsreferentie en je achternaam.

Daar kun je de datum en het uur van het ticket wijzigen en een andere zitplaats kiezen (volgens beschikbaarheid).

Heb je een ticket gekocht aan de ticketbalie, bel dan naar 02 400 67 31 (voor België) of naar 02 71 68 325 (voor Nederland) of ga naar het station om het ticket te wijzigen.

Wij rekenen € 14 administratiekosten aan per transactie voor tickets in Standard of Standard Premier die werden geboekt in het station of via de telefoon.

 
Heb je geboekt via een reisbureau, contacteer dat reisbureau om het ticket te wijzigen.

Meer informatie over onze tarieven en toeslagen >
 
Naam
Een ticket kan niet worden doorgegeven aan iemand anders, maar als er een kleine spelfout staat in de naam, is dat niet erg. Daarvoor hoef je ons niet te contacteren. Kom gewoon naar het station en je mag vertrekken.
 
In sommige landen krijgt een vrouw de achternaam van haar man. Als je bezorgd bent over die meisjesnaam of de naam van je man op je identiteitsbewijs, dan kun je altijd een kopie van een huwelijksakte meebrengen. Normaal gezien is dat niet nodig. Daarvoor hoef je de boeking niet te wijzigen of ons vooraf op de hoogte te brengen.
 
Als iemand anders wil reizen, dan moet die een nieuw ticket boeken.

 

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail