Kan ik mijn boeking veranderen? - Eurostar Help Centre

Kan ik mijn boeking veranderen?

We begrijpen dat veel passagiers hun reisplannen willen wijzigen op basis van overheidsadvies, reisbeperkingen, of om hun dierbaren te beschermen. Lees de laatste richtlijnen en ons recentste reisbeleid op de pagina coronavirus informatie.

Meer informatie over ons compensatiebeleidDatum en uur
Als je op een andere dag of ander uur wilt reizen, kunnen we het ticket aanpassen.
 
Tickets voor Standard of Standard Premier kun je omboeken voor het vertrek van de trein (volgens beschikbaarheid) mits een toeslag van € 40 voor Standard en € 50 voor Standard Premier per persoon en per traject, plus een eventueel tariefverschil. Als het nieuwe tarief goedkoper is, kunnen we het verschil helaas niet terugbetalen.
  
Tickets voor Business Premier kunnen gratis worden omgeruild tot 60 dagen na de geplande vertrekdatum voor reizen naar elke bestemming, behalve Amsterdam of Rotterdam.
 
Tickets voor Business Premier vanuit Amsterdam of Rotterdam naar Londen moeten gewisseld worden voor het vertrek van de trein.

Kan ik een ticket omboeken, dat ik heb gekocht met punten van Club Eurostar?
Een ticket dat je hebt gekocht met punten van Club Eurostar kun je eenmaal omboeken voor het vertrek, volgens beschikbaarheid. Boek je een Value ticket om naar een Anytime ticket, of wil je een upgrade naar Standard Premier, dan moet je het verschil bijbetalen met punten.
 
Als je hebt geboekt via eurostar.com, telefonisch of via ons ticketkantoor, ga je naar Beheer je boeking en log in met de boekingsreferentie van 6 letters en je naam.
 
Als je wijzigingen wilt maken telefonisch of via ons ticketkantoor, dan rekenen we een servicekost van €14 per transactie, bij boekingen in Standard en Standard Premier.
 
Heb je geboekt via een reisbureau, contacteer dat reisbureau om het ticket te wijzigen.

Meer informatie over onze tarieven en toeslagen >
 
Naam
Een ticket kan niet worden doorgegeven aan iemand anders, maar als er een kleine spelfout staat in de naam, is dat niet erg. Daarvoor hoef je ons niet te contacteren. Kom gewoon naar het station en je mag vertrekken.
 
In sommige landen krijgt een vrouw de achternaam van haar man. Als je bezorgd bent over die meisjesnaam of de naam van je man op je identiteitsbewijs, dan kun je altijd een kopie van een huwelijksakte meebrengen. Normaal gezien is dat niet nodig. Daarvoor hoef je de boeking niet te wijzigen of ons vooraf op de hoogte te brengen.
 
Als iemand anders wil reizen, dan moet die een nieuw ticket boeken.

 

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail