Kan ik de hotels betalen met een e-voucher van Eurostar? - Eurostar Help Centre

Kan ik de hotels betalen met een e-voucher van Eurostar?

Ja, je kunt de vouchers gebruiken om hotelboekingen mee te betalen. Voorlopig kun je maar één voucher gebruiken en met een bedrag dat kleiner is dan het totaal te betalen bedrag. Zo gebruik je een voucher:

1.       Selecteer Gebruik voucher bij het betalen.
2.       Vul de vouchercode van 9 cijfers in.
3.       Klik op Toepassen
4.       Controleer dat het voucherbedrag is afgetrokken van het totaalbedrag onderaan de pagina.

Lukt het niet, controleer dan de geldigheidsdatum van de voucher en of het bedrag van de voucher kleiner is dan totaal te betalen bedrag. Lukt het nog altijd niet, bel dan naar 0207 16 83 25.