Kan ik mijn ticket upgraden met mijn punten van Club Eurostar? - Eurostar Help Centre

Kan ik mijn ticket upgraden met mijn punten van Club Eurostar?

Ja hoor. Een betaald ticket in Standard kun je upgraden naar Standard Premier met 500 punten. Log in op je account, kies Punten besteden en dan Reis upgraden. De punten kunnen alleen worden gebruikt voor een Eurostar-ticket voor onze directe routes (zonder aansluiting).