Mag mijn fiets mee in de Eurostar? - Eurostar Help Centre

Mag mijn fiets mee in de Eurostar?

Vouwfietsen
Vouwfietsen mogen mee in elke Eurostar-trein, als ze opgevouwen kleiner zijn dan 85 cm. Vóór jeincheckt, stop je ze in een beschermhoes die de fiets volledig bedekt. Anders moet de fiets naar EuroDespatch, onze service voor geregistreerde bagage. 

Niet-opvouwbare fietsen
Alle niet-opvouwbare fietsen of deze langer dan 85 cm moeten reizen via onze dienst voorgeregistreerde bagage, EuroDespatch.

Dit is mogelijk tussen Londen, Brussel, Rijsel en Parijs. Er zijn verschillende mogelijkheden:

1. In een fietszak of kist
Een gewatteerde fietszak of -kist is de beste keuze om je fiets te beschermen. Heb je die niet, dankunnen wij voor een kist zorgen, de kosten zijn inbegrepen in de prijs. Kies je voor deze optie, danraden we aan om minstens 60 tot 90 minuten voor het vertrek van je trein naar het station tekomen, zodat we tijd hebben om je fiets te demonteren.

2. Volledig gemonteerd
Wil je liever je fiets gemonteerd houden, dan heeft EuroDespatch een beperkt aantal plaatsen pertrein hiervoor. Vraag een plaats aan via eurodespatch@eurostar.com .

Helaas kunnen we geen fiets groter dan 85 cm aanvaarden (zelfs niet in een beschermende kist) vanof naar Ashford International, Ebbsfleet International, Calais Fréthun, of van Londen naarDisneyland® Paris, Lyon Part-Dieu, Avignon TGV, Marseille Saint-Charles of onze skibestemmingen.

Reis je naar één van deze bestemmingen, dan kan onze partner First Luggage je helpen. Als Eurostar-klant krijg je daar zelfs een exclusieve korting.

 Aansluitingen

Deze vervoervoorschriften gelden alleen voor Eurostar. EuroDespatch-tarieven zijn nietterugbetaalbaar. Als je reis een gedeelte omvat met een andere spoorwegmaatschappij (bijv. TGV ofThalys), check dan ook bij hen voor je fiets, vóór je boekt.

Nog meer informatie vind je op onze fietspagina.
 


 

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Twitter

Telefoon

E-mail