Waarom kan ik de Eurostar app niet downloaden in de trein? - Eurostar Help Centre

Waarom kan ik de Eurostar app niet downloaden in de trein?

Om zeker te zijn, dat iedereen een goede verbinding heeft, hebben we een beperking ingesteld om apps te downloaden. Je kunt nog steeds apps downloaden als je tijdelijk overschakelt naar 3G of 4G, maar dit brengt mogelijk roamingkosten met zich mee.

Je vindt nog meer dan genoeg leuke dingen zonder dat je de app nodig hebt. Als je verbonden bent met onze wifi in de trein, ga je naar onboard.eurostar.com op je browser.