Waarom werkt mijn verbinding soms niet, ook al is het wifi-signaal sterk? - Eurostar Help Centre

Waarom werkt mijn verbinding soms niet, ook al is het wifi-signaal sterk?

Onderweg gebruikt onze gratis wifi verschillende gegevenssignalen van 3G en 4G, dus de kwaliteit van de netwerkverbinding kan variëren zelfs al ziet het signaal er op je toestel sterk uit, afhankelijk van waar de trein is en van het aantal mensen online.

Wordt je verbinding onderbroken, dan rijden we waarschijnlijk net door een zone met een zwak signaal. Je hoeft je niet opnieuw te verbinden. Als het signaal weer sterker wordt, word je automatisch opnieuw verbonden.

Ons gratis entertainmentkanaal wordt niet beïnvloed door het signaal, je kunt dus de hele reis onbezorgd genieten van films, tv-programma's, games, enz.

Om de sterkte in te schatten van het signaal onderweg, kun je onze landkaart met de signaalsterktes raadplegen. De verbindingen kunnen regelmatig veranderen en de kaart wordt dan ook aangepast.