Hoe behoud ik mijn clubniveau bij Club Eurostar? - Eurostar Help Centre

Hoe behoud ik mijn clubniveau bij Club Eurostar?

Om in Classique te blijven, hoef je niets te doen. Er is geen minimumaantal punten of reizen nodig.

Om in Avantage te blijven, moet je per lidmaatschapsjaar 400 punten van Eurostar-reizen verzamelen of vijf retourreizen doen.

Om in Carte Blanche te blijven, moet je per lidmaatschapsjaar 1800 punten van Eurostar-reizen verzamelen of 24 retourreizen doen.