Kan ik mijn boeking veranderen? - Eurostar Help Centre

Kan ik mijn boeking veranderen?

We begrijpen dat veel passagiers hun reisplannen willen wijzigen op basis van overheidsadvies, reisbeperkingen, of om hun dierbaren te beschermen. Lees de laatste richtlijnen en ons recentste reisbeleid op de pagina coronavirus informatie.

Meer informatie over ons compensatiebeleidDatum en uur


Je kan je reisdatum zonder omboekingskosten zo vaak als je wilt wijzigen, zolang je het binnen 7 dagen voor jouw vertrek doet.
Een kind ticket kan zo vaak mogelijk zonder kosten gewijzigd worden voor vertrek.
We vragen je alleen om het verschil in tarief te betalen als jouw nieuwe ticket duurder is dan het origineel.

Het is mogelijk om je boeking binnen 7 dagen voor vertrek te veranderen, maar niet-restitueerbare omboekingskosten worden in rekening gebracht , plus een verschil in tarief als je overstapt op een duurdere trein. 

Voor tickets aangekocht vóór 30/01/2023 worden omboekingskosten van € 40 aangerekend per persoon en per individuele reis in Standard; en omboekingskosten van € 50 per persoon en per individuele reis in Standard Premier.

Voor tickets aangekocht vanaf 30/01/2023 worden omboekingskosten van € 30 aangerekend per persoon en per individuele reis, zowel voor Standard als Standard Premier.

Als het nieuwe tarief goedkoper is, kunnen we het verschil helaas niet terugbetalen.


Tickets voor Business Premier kunnen gratis worden omgeruild tot 60 dagen na de geplande vertrekdatum voor reizen naar elke bestemming, behalve Amsterdam of Rotterdam.
 
Tickets voor Business Premier vanuit Amsterdam of Rotterdam naar Londen moeten gewisseld worden voor het vertrek van de trein.

Kan ik een ticket omboeken, dat ik heb gekocht met punten van Club Eurostar?
Een ticket dat je hebt gekocht met punten van Club Eurostar kun je eenmaal omboeken voor het vertrek, volgens beschikbaarheid. Boek je een Value ticket om naar een Anytime ticket, of wil je een upgrade naar Standard Premier, dan moet je het verschil bijbetalen met punten.
 
Als je hebt geboekt via eurostar.com, telefonisch of via ons ticketkantoor, ga je naar Beheer je boeking en log in met de boekingsreferentie van 6 letters en je naam.
 
Als je wijzigingen wilt maken telefonisch of via ons ticketkantoor, dan rekenen we een servicekost van €14 per transactie, bij boekingen in Standard en Standard Premier.
 
Heb je geboekt via een reisbureau, contacteer dat reisbureau om het ticket te wijzigen.

Meer informatie over onze tarieven en toeslagen >
 

Bestemming
Als je van gedachten verandert over waar je heen gaat, moet je een nieuw ticket kopen.


Naam
Een ticket kan niet worden doorgegeven aan iemand anders, maar als er een kleine spelfout staat in de naam, is dat niet erg. Daarvoor hoef je ons niet te contacteren. Kom gewoon naar het station en je mag vertrekken.
 
In sommige landen krijgt een vrouw de achternaam van haar man. Als je bezorgd bent over die meisjesnaam of de naam van je man op je identiteitsbewijs, dan kun je altijd een kopie van een huwelijksakte meebrengen. Normaal gezien is dat niet nodig. Daarvoor hoef je de boeking niet te wijzigen of ons vooraf op de hoogte te brengen.
 
Als iemand anders wil reizen, dan moet die een nieuw ticket boeken.

 

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Contacteer ons