Hoe ga ik naar een hoger clubniveau bij Club Eurostar? - Eurostar Help Centre

Hoe ga ik naar een hoger clubniveau bij Club Eurostar?

Om naar Avantage te gaan, moet je per lidmaatschapsjaar 400 punten van Eurostar-reizen verzamelen of vijf retourreizen doen.

Vanaf 23 oktober 2019 heb je 2400 punten of 32 heen- en terugreizen nodig om Carte Blanche te worden.

Door in te loggen kun je perfect volgen hoeveel punten en retourreizen je al hebt.