Hoe werkt wifi in de trein? - Eurostar Help Centre

Hoe werkt wifi in de trein?

Door gegevenssignalen van 3G en 4G te combineren langs onze route blijf je waar mogelijk verbonden met het internet, ook al zoeven we over grenzen en tijdszones. Je kunt naar hartenlust e-mailen, twitteren en berichten posten. Gebruik je smartphone, tablet of laptop om online te gaan, zelfs in de Kanaaltunnel.

Klik hier voor meer informatie over de Eurostar app. Deze is te downloaden van de App Store en Google Play.

User-added imageUser-added image