Is er een beperking op datagebruik of op bepaalde websites? Kan ik bijvoorbeeld surfen naar Netflix? - Eurostar Help Centre

Is er een beperking op datagebruik of op bepaalde websites? Kan ik bijvoorbeeld surfen naar Netflix?

Om zeker te zijn dat iedereen kan genieten van een goede verbinding, beperken we de verbindingssnelheid en de toegang tot een aantal video- en muzieksites,en de toegang tot sites waarvan de inhoud niet geschikt is voor een openbaar netwerk.

Maar je vindt heel wat andere leuke dingen op ons gratis entertainmentkanaal in de trein en daar zijn geen beperkingen.

Klik hier voor meer informatie over de Eurostar app. Deze is te downloaden van de App Store en Google Play.
User-added imageUser-added image