Kan ik mijn Club Eurostar punten delen met anderen? Is er een limiet? - Eurostar Help Centre

Kan ik mijn Club Eurostar punten delen met anderen? Is er een limiet?

Punten kun je delen met iedereen die lid is van Club Eurostar. Punten die je doorgeeft, tellen voor die persoon niet mee voor het bepalen van het clubniveau.

Dit zijn de beperkingen om punten door te geven.

• Je kunt tot maximaal 3000 punten per keer doorgeven.

• Je kunt tot maximaal 6000 punten per kalenderjaar doorgeven.

• Je kunt tot maximaal 3000 punten per kalenderjaar aan één persoon doorgeven.

• Je kunt punten aan maximaal vier personen per kalenderjaar doorgeven.

• Je kunt tot maximaal 3000 punten per kalenderjaar ontvangen.

• Punten worden doorgegeven in veelvouden van 100.