Kan ik punten voor Club Eurostar verzamelen als ik mijn ticket omboek of upgrade? - Eurostar Help Centre

Kan ik punten voor Club Eurostar verzamelen als ik mijn ticket omboek of upgrade?

Ja hoor. Als je online je ticket wijzigt of een upgrade regelt, dan worden de punten toegevoegd aan je account. Je krijgt geen punten voor een upgrade nadat je ticket is gescand.