Wat is een ticket voor Elk Belgisch Station? - Eurostar Help Centre
English
Help centre
Selecteer een taal

Wat is een ticket voor Elk Belgisch Station?

De naam zegt het al: met een Elk Belgisch Station-ticket reis je vanaf elk station in België via Brussel naar Londen. 

Je kan dit ticket boeken door in plaats van Brussel als start- en eindstation 'Elk Belgisch Station' in te vullen. Houd er rekening mee dat de vertrektijden de Eurostar vertrektijd vanuit Brussel is. Je dient zelf op tijd in Brussel aanwezig te zijn vanuit je vertrekplaats.

Let op: na aankoop van tickets kan een 'Elk Belgisch Station' ticket niet worden bijgekocht.

Reis met een trein van NMBS of NS naar Brussel-Zuid en vandaar met Eurostar naar Londen. Dit ticket is niet geldig op de hogesnelheidstreinen ICE en evenmin op de Brusselse metro, trams en bussen.

Er is geen specifieke zitplaats geboekt op de binnenlandse trein, dus stap gewoon in en ga zitten, in eerste klas als je Standard Premier of Business Premier hebt.

Je hoeft niet te haasten voor je aansluiting. Je mag gerust wat langer in Brussel blijven, zolang je maar binnen 24 uur met Eurostar vertrekt. Ook op je terugweg heb je 24 uur de tijd om weer naar je thuisstation te vertrekken. Handig om in Brussel nog even te shoppen of voor een korte stop.


Op je ticket staat alleen de reistijden van/naar Brussel met Eurostar.

Voorzie voldoende tijd van je vertrekstation naar Brussel zodat je er op tijd bent voor je heenreis naar Londen. In Brussel-Zuid heb je minimal 45 minuten overstaptijd nodig voor paspoortcontrole en bagagechecks bij de check-in van Eurostar.


Voor meer informatie en de dienstregeling van de treinen in België en Nederland surf je naar belgianrail.be of ns.nl.

Was dit antwoord nuttig?Contacteer ons:

Contacteer ons