Wat zijn de voordelen en de ticketvoorwaarden van de drie reisklassen? - Eurostar Help Centre

Wat zijn de voordelen en de ticketvoorwaarden van de drie reisklassen?

Onze drie reisklassen behouden alle bekende en geliefde elementen zoals vroeger. In onze nieuwe treinen zijn er nog een aantal interessante extra's.

Alle treinen

Standard

Standard Premier

Business Premier

Kom zo'n 45-60 minuten voor het vertrek van de trein naar het station.

Twee stuks bagage en een handbagage

Snacks, drankjes en maaltijden verkrijgbaar in Café Métropole

Een lichte maaltijd en drankjes opgediend aan de zitplaats

Ruime rijtuigen en extra comfortabele zitplaatsen

Gratis tijdschriften in de trein

Voor Business Premier sluiten de ticketpoortjes pas 10 minuten voor het vertrek van de trein.

Drie stuks bagage en een handbagage

Een heerlijk driegangenmenu, samengesteld door Raymond Blanc, met aangepaste dranken.

Gratis kranten in de trein

Fully flexible tickets, voor volledige flexibiliteit om te reizen wanneer dat het beste past

Onze boarding guarantee

Toegang tot onze exclusieve Business Premier lounge, met hapjes, drankjes, gratis wifi, kranten en tijdschriften

Taxiboekingsservice in de businesslounge en in de trein

In onze nieuwe e320-treinen voorzien we nog enkele extraatjes.

Nieuwe e320-treinen

Standard

Standard Premier

Business Premier

Gratis wifi in de trein

Een gratis entertainmentkanaal rechtstreeks op je eigen smartphone, tablet of laptop

Europese en Britse stopcontacten

Individueel leeslampje

USB-aansluiting

Meer informatie over onze reisklassen >

Tariefvoorwaarden

Elke reisklasse heeft zijn eigen voorwaarden. Die bepalen hoe en wanneer je een ticket kunt omboeken, en of je het ticket kunt annuleren en een terugbetaling vragen.

Standard
Je kunt datum en uur van de reis wijzigen voor het vertrek van de trein (volgens beschikbaarheid) en mits een toeslag van € 40 per persoon en per traject en een eventueel tariefverschil. Tickets zijn niet terugbetaalbaar.

Standard Premier
Je kunt datum en uur van de reis wijzigenvoor het vertrek van de trein (volgens beschikbaarheid) en mits een toeslag van € 50 per persoon en per traject en een eventueel tariefverschil. Tickets zijn niet terugbetaalbaar.

Business Premier
Je kunt gratis datum en uur van de reis wijzigen (volgens beschikbaarheid) of op elk moment een volledige terugbetaling vragen tot 60 dagen na het vertrek, behalve op de route in Nederland.
usiness Premier-tickets van of naar Amsterdam CS/Amsterdam CS zijn flexible tot het vertrek, maar je kunt geen terugbetaling vragen nadat de trein vertrokken is.

Meer informatie over onze tarieven en toeslagen >

Beheer je boeking