Kan ik Eurostar-vouchers gebruiken om te betalen voor Trein + Hotel-boekingen? - Eurostar Help Centre

Kan ik Eurostar-vouchers gebruiken om te betalen voor Trein + Hotel-boekingen?

Ja, je kunt de vouchers gebruiken om Trein + Hotel-boekingen mee te betalen. Voorlopig kun je maar één voucher gebruiken en met een bedrag dat kleiner is dan het totaal te betalen bedrag. Zo gebruik je een voucher:

1.       Selecteer Gebruik voucher bij het betalen.
2.       Vul de vouchercode van 9 cijfers in.
3.       Klik op Toepassen
4.       Controleer dat het voucherbedrag is afgetrokken van het totaalbedrag onderaan de pagina.

Lukt het niet, controleer dan de geldigheidsdatum van de voucher en of het bedrag van de voucher kleiner is dan totaal te betalen bedrag. Lukt het nog altijd niet, bel dan naar 0207 16 83 25.